Tijdens het European Coffee Awards & Galadiner op 21 november mocht ik, als oprichter van Kaldi koffie & thee, de prestigieuze prijs in ontvangst nemen voor Outstanding contribution to the European Coffee Industry. In het kader van het European Coffee Symposium, dat plaatsvond van 20-22 november 2017 te Warschau, overhandigde Jeffrey Young, directeur van Allegra, deze fantastische prijs.

For my foreign readers: Click on the flag of your country at the top of this page and then you can read the blog in your own language.

Erkenning en promotie van respectabele spelers in koffiesector

De European Coffee Awards zijn de meest vooraanstaande prijzen in de Europese koffie- en food-to-go markt. In het jubileumjaar van het koffiesymposium wordt er, middels deze prijzen, extra nadruk gelegd op de erkenning en promotie van de bedrijfs- en individuele uitmuntendheid in de hele sector. Meer dan 10.000 executives hebben hun stem uitgebracht en de winnaars zijn gekozen door mensen werkzaam in de koffie- en food-industrie, wat deze Awards binnen het vakgebied zo toonaangevend maken.

Uitzonderlijke bijdrage aan de Europese koffie industrie

Ik ben enorm blij en vereerd dat ik als enige Nederlander deze Europese Award in handen kreeg: “Wat een geweldige avond! Ik ben onwijs trots dat ik als oprichter van Kaldi, tijdens het tiende Europese koffiesymposium, de prijs voor het leveren van een uitzonderlijke bijdrage aan de Europese koffie industrie mocht ontvangen. Ik wil mijn speciale dank uitspreken aan het hele team en alle franchisenemers van Kaldi. Dat we als koffieketen deze prijs hebben gekregen, is voor ons een beloning voor al onze inzet en een bewijs dat we als professionals bestempeld worden. Het is een enorme motivatie om door te gaan met het ontdekken en maken van fantastische koffies en ons verder te ontwikkelen in koffieland. Kaldi wil jou graag meenemen in de wereld rondom koffie en thee, kom proef en beleef het. En bovenal: geniet!”.

Kaldi groeit

Het plan van Kaldi begon allemaal met een potje zaalvoetbal en via-via ging de deur naar de koffiewereld open. Een uniek horeca-retail concept was geboren. Nu, 17 jaar verder, is de franchiseformule 30 vestigingen en 11 mobiele espressobars rijker, verspreid over geheel Nederland. Hiermee staat Kaldi in de top 5 van de grootste aanbieders op het gebied van kwaliteitskoffie en -thee in Nederland.

Ben jij nou zó enthousiast geworden over onze formule en zie jij jouw toekomst bij Kaldi wel zitten, waarin jij zelf iedereen gaat laten genieten? Wij maken graag gebruik van jouw passie! Vraag geheel vrijblijvend een informatiepakket over franchisen bij Kaldi aan en wellicht spreken we elkaar binnenkort! Uiteraard onder het genot van een heerlijk kopje koffie of thee…